Diverse info til medlemmene

Diverse info til medlemmene

Publisert av Kjell Rehoff Larsen den 14.05.20.

Ny konstituert sekretær
Roar Wangen er utnevnt som konstituert sekretær i påvente av årsmøte med valg i september. Vi i styret ønsker Roar velkommen om bord, han deltok i sitt første styremøte tirsdag 12.05.2020.

22 og 23 mai, Sjøsetting av båter med kranbil
Roar Svendsen vil komme til båthavna fredag 22 mai klokken 13:30 og lørdag 23 mai klokken 09:00 med kranbil for å sjøsette de båtene som er avhengig av kranbil. De som ønsker løft med kranbil må melde seg på. Påmeldingslisten ligger på bordet i klubbhuset. Vi må alle hjelpe kranbilsjåføren under båtutsettet, også andres båter ved behov.  Det koster 800 kroner som må betales kontant.

Alle som har meldt seg på kranløft må møte opp til de tider som er fastsatt, fredag 13:30 og lørdag 09:00.

Felles dugnad onsdag 3 juni klokken 18:00
Da myndighetene har lettet litt på korona restriksjonene har styret besluttet å gjennomføre en felles dugnad allikevel. Fellesdugnaden vil avholdes onsdag 3 juni klokken 18:00. Vi vil ta nødvendige forhåndsregler slik at vi følger de korona vedtak som gjelder. Klubbhuset vil være stengt under dugnaden, kun personale som arbeider med servering vil kunne benytte klubbhuset. Servering vil bestå av kaffe, kaker og brus. (Ingen pølsefest). Antibac, hansker og såpe vil være tilgjengelig. Alle må respektere 1 meters regelen.

Når du møter opp, husk å registrere ditt oppmøte ved å si ifra til den som sitter med listene.

Sommerfesten
Sommerfesten som var planlagt til 20 juni vil bli utsatt til høsten, nærmere informasjon vil komme.

Salg av bryggeplasser
Vi har ledige bryggeplasser og trenger hjelp fra alle medlemmer til å selge bryggeplasser. Ønsker at dere alle selger budskapet til venner, bekjente, naboer og kollegaer. Styret har hengt opp noen plakater i butikker og butikk sentere. Ta kontakt hvis du har en ide som kan bidra til å øke salget av bryggeplasser. Plakaten er vedlagt denne e-post, så heng den gjerne opp på et egnet sted. Vi har en lamineringsmaskin i klubbhuset som kan benyttes for å henge plakaten utendørs.

Vi ønsker også å bli mere synlige på nettet, da særlig via Google søk. Du kan hjelpe til med å gi din vurdering av Strømmen Båtforening på Google maps.

Ønsker dere alle en fortsatt god mai måned.

Mvh
For Styret i Strømmen båtforening
Lars Øvergaard